news-details
Društvo

Održana sjednica Izvršnog odbora DPS Bar

-Izvršni odbor DPS-a Bar je, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, večeras održao V sjednicu, prvu nakon pauze prouzrokovane pandemijom korona virusa. Članovi Izvršnog odbora pozitivno su ocijenili aktivnosti koje je DPS u Baru sproveo u cilju pružanja podrške građanima  za vrijeme trajanja  mjera NKT -objavila je Služba za informisanje OO DPS Bar

Na sjednicikojom je predsjedavao predsjednik barskog DPS dr Dragoslav Tomanović, prema istim navodima bilo je riječi o situaciji izazvanom koronavirusom, kao i  naporima Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne  bolesti da zaštite zdravlje svih građana Crne Gore.

-Jedinstveni stav prisutnih članova je da su građani svojim odgovornim ponašanjem i poštovanjem mjera Vlade zajednički doprinijeli smanjenju  rizika širenju virusa. Na sjednici je razgovarano o mjerama koje su Vlada Crne Gore i Opština  Bar donijele za pružanje pomoći privredi i građanima u cilju očuvanja ekonomskog rasta i radnih mjesta. Izvšni odbor je večeras razmatrao i zaključke usvojene na prethodno  održanim online sastancima sa Direktoratom Partije, shodno kojima će se u narednim danima krenuti aktivno u kampanju za parlamentarne izbore-navode iz DPS.

U saopštenju se dodaje da će DPS “u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem očuvanju zdravlja građana Bara i Crne Gore”.

-Član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Andrija Radman istakao je značaj podizanja partijske infrastrukture u Baru u godini parlamentarnih izbora, uz uvjerenje da će DPS u Baru, zajedničkim naporima, ostvariti odličan izborni rezultat. Izvršni odbor DPS-a Bar uputio je najsrdačnije čestitke svim građanima Crne Gore povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore. Nek’ je vječna Crna Gora-taključuje se u saopštenju!Službe za informisanje OO DPS Bar.